Díjmentes kiszállítás 100 000 Ft felett.
12 fajta levendulából választhat.
Válogasson termékeink közül.

Kertészetünk családi vállalkozásként működik 2008 óta. Fő profilunk a levendula termesztés. Kiváló minőséget kínálunk cserepes növényeket, a 9-es cseréptől az 5 literesig. Szenvedélyesen gyűjtöm és tesztelem a különböző fajta levendulákat. Nálunk megtalálhatja az igényeinek és szívének legkedvesebbet akár több színben. Termesztünk egészen pici, akár erkélyre vagy ládába is ültethető levendulát, illóolajnak való ipari fajtákat, de van olyan fajtánk, melyből akár sövényt, térelválasztót is építhet. Az általunk termelt levendulafajták mind fagytűrőek a hazai klímához kiválóan alkalmazkodtak.

1 hektáros ültetvényünkből származó kiváló minőségű olajunk és levendulavizünk gyártását 2016-ben kezdtük, remélem az Ön kedvencei közé is bekerülnek termékeink.

Ezen kívül találhat kertészetünkben fűszernövényeket, melyek a szabadban való nevelésnek köszönhetően illatos, ízes, jó túlélő egyedek, melyekből évekig ízesítheti ételeit.

Kertészetünkben találhat még jónéhány fajta fagytűrő, évelő dísznövényt, melyek hosszútávon díszítik, színesítik kertjét, sziklakertjét, sírkertjét. Gyorsítják és egyszerűsítik a kertfenntartást.

Növényeink a cserepes nevelésnek köszönhetően ültethetők egész évben, márciustól-novemberig.